NOT KNOWN FACTS ABOUT واکسن آنفولانزا

Not known Facts About واکسن آنفولانزا

Not known Facts About واکسن آنفولانزا

Blog Article

وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروس‌ها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونت‌های حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه می‌شوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰  درصد  بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد  کودکان را مبتلا می‌کند.

در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا می‌کند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.

این پژوهشگر جهاددانشگاهی افزود: واکسن این ویروس را داریم و تزریق این واکسن در افراد بالای شش ماه و به ویژه در افراد دارای بیماری زمینه‌ای کاملا توصیه می‌شود.

مطالب مجله سلامتی پذیرش۲۴ تحت نظارت پزشکان تایید شده ویراستاری می‌شوند لیکن در نظر داشته باشید جایگزین پیشنهاد تخصصی پزشک معالج نمی‌باشد.

واکسن آنفلوآنزا از ابتلا به این بیماری جلوگیری می‌کند یا از شدت علائم آن می‌کاهد.

لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی جوشانده برای آنفولانزا در روند درمان ایجاد نمی­‌کند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.

اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر می‌تواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.

کارمندان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌­ها و آسایشگاه­‌ها

از علائم آنفلوآنزا در کودکان می‌توان به تب، بی‌قراری، عدم تمایل به مصرف غذا و مایعات و کاهش دفع ادرار اشاره کرد.

علائم مؤثر بر دستگاه تنفسی که همیشه تحت تأثیر قرار می‌گیرند (سرفه، عطسه، گلودرد، آبریزش چشم).

وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسن‌های دیگر پاسخ ایمنی کامل را ندهد. 

با این حال، بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که این واکسن قادر است علائم کرونا را کاهش دهد. البته برای نتیجه‌گیری قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.

اما نباید نگران عوارض خطرناک تری باشید، زیرا در واکسن آنفولانزا، ویروس های مرده از این بیماری وجود داشته و نمی‌تواند برای شما عوارض حادی ایجاد کند.

یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.

Report this page